Restaurant & Bar


Ontbijt

Als hotelgast geniet u van ons uitgebreid ontbijtbuffet. Met een ruim aanbod van diverse broodsoorten, muesli, scrambled eggs en diverse soorten beleg. Met een lekker sapje erbij bijvoorbeeld jus d’orange, appelsap of zuivel, bent u klaar om de dag te beginnen. Heerlijk voor jong en oud. Het ontbijtbuffet is dagelijks geopend van 08:00uur tot 10:00uur. Op verzoek serveren wij het ontbijt al vanaf 6:00uur
 

Restaurant & Bar

Wilt u genieten van een heerlijk diner en stelt u bovendien prijs op een goede service? In het restaurant van Hotel 2000 krijgt u beide. De gerenommeerde keuken zorgt altijd voor een verrassend menu (3-gangen diner) en de vriendelijke bediening stelt alles in het werk om het haar gasten naar de zin te maken.

Op aanvraag serveren wij ook een warm en koud buffet en in de zomermaanden kunt u gezellig met familie of een groep vrienden barbecueën op het terras. Het hotel beschikt over een gezellige lounge met bar. U kunt hier elke avond aan de bar genieten van een lekker drankje.

U bent van harte welkom in ons restaurant. U heeft ten alle tijden de mogelijkheid om uw verblijf uit te breiden met half pension. De kosten hiervan bedragen € 22,50 p.p. Wilt u het verblijf uitbreiden met een diner of komt u in groepsverband en wilt u gezellig komen barbecueën? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Openingstijden: 

Ontbijt Buffet:van 08:00 uur tot 10:00 uur
Lunch:            van 11:00 uur tot 16:00 uur
Diner :            van 17:30 uur tot 20:30 uur

Menu's

Wij hebben voor iedere dag een ander dagmenu en elke dag een keuze uit een Vlees- of Visgerecht. De kosten van dit dagmenu zijn slechts € 22,50 per persoon

  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag
  • Vrijdag
  • Zaterdag
  • Zondag
Top